Når banken din sier nei

Når banken din sier nei

Det er mange som drømmer om å eie egen bolig en eller annen gang i fremtiden, men det er ikke alltid at dette er mulig. Det er mange ting som skal være på plass for at banken kan innvilge et lån til deg. Det gjelder særlig de ordinære bankene.

Det kan være veldig mange grunner til at de ordinære bankene avviser deg og ikke ønsker å tilby deg lån. Det kan oppfattes som personlig, personlig, men det er ikke bar opp til den enkelte rådgiveren som vurderer hver enkelt lånesøknad. Mye skjer med automatikk, og det kan derfor virke litt brutalt.

Image

Det er mange elementer som må på plass

Det er ofte mang ting som må på plass for å få innvilget et lån. Hvordan din jobbsituasjon er, hva er inntekten din, er den stabil eller er du vikar eller har et engasjement. Kanskje er du trygdet eller er selvstendig næringsdrivende.

Her er det mange grunner til at de ordinære bankene sier nei. Har du betalingsanmerkninger eller har en noe rotete betalingshistorikk, kan det gi deg utfordringer ved søknad om lån.

Det er veldig lurt å ha økonomien i orden, alt fra man er ung. Drømmer og ønsker forandrer seg med tiden, og langsiktig tenkning vil svare seg for de fleste.

Det er ikke alltid din skyld

Livet er ikke alltid slik vi ønsker, og du kan havne i økonomisk rot uten at det er din skyld. Sykdom, dødsfall, skilsmisse eller mistet jobben er noen av mulige årsaker. Alle disse scenarioene fører til utfordringer for økonomien, både på kort og lang sikt.

Det finnes heldigvis muligheter. Det finnes spesialbanker som ser deg på en litt annen måte. Med hjelp av oss til å samle alle dokumenter som skal til, kan du få lån med inkasso og lån med betalingsanmerkning.

Refinansiering er en mulighet for mange.

Snakk med oss

Gratis og uforpliktende!

+47 96 50 97 30

Kontakt oss

logo
LOGO
Finansformidleren AS
Org. nr: 928737705

Gullhaug Torg 1,
0484 Oslo

+47 96 50 97 30

post@finansformidleren.no