Hvor kan du begynne for å få en bedre økonomisk oversikt

Hvor kan du begynne for å få en bedre økonomisk oversikt

Start med å få oversikt over gjelden din. 

Start med å notere deg saldo på boliglån, billån, forbruksgjeld og kredittkort. Dette finner du i Gjeldsregisteret og i nettbanken din. Noter deg også renter og termingebyr. Dette er viktig informasjon hvis du ønsker å få oversikt over faste utgifter og vil gjøre grep for å redusere disse. 

Dersom du har kredittkort, forbrukslån og dyre billån, kan det lønne seg å legge disse inn sammen med boliglånet. Det blir som å samle alle sine egg i en kurv. Utgiftene vil samlet gå betydelig ned. Rentene er betydelig lavere enn det du vil ha på et kredittkort. I tillegg spare du penger på termingebyrene hver måned, som er rundt 50 kroner på hvert kort eller lån. Vi hjelper deg med refinansiering, og vil sammen med deg og våre bankforbindelser finne beste løsning for deg. . www.finansformidleren.no

Du skal alltid komme bedre ut etter en refinansiering, og det vil gi deg mere handlefrihet. Dersom du ønsker å nedbetale lånet raskere, er det selvsagt opp til deg. Ofte vil du etter litt tid kunne kvalifisere for normalbank, og det er målet for både oss og spesialbankene.  Du får ryddet opp i økonomien, vist evne og vilje til betaling, og beholder oversikt og handlefrihet.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Priseksempel: Lånebeløp 1.500.000,- , løpetid 30 år, totalkost 2.937.491,-, etablering 20.000,- rente 5,24% effektiv, terminbeløp pr. mnd. 8.160,-

LOGO
Finansformidleren AS
Org. nr: 928737705

Gullhaug Torg 1,
0484 Oslo

+47 96 50 97 30

post@finansformidleren.no